В момента всички автомобилни производители умуват как когато официално спрат да

...
В момента всички автомобилни производители умуват как когато официално спрат да
Коментари Харесай

Автомобилният производител, който прави намаление от 24 000 долара

В момента всички автомобилни производители умуват по какъв начин когато публично спрат да създават и продават коли с мотори с вътрешно горене, да се окажат от печелившата страна.
 Lamborghini сподели обновената си емблема, с която се приготвя за бъдещето
Как Lamborghini се приготвя за бъдещето

Първа смяна в емблемата от над 20 години

И въпреки в днешно време електрическите коли да са гореща тематика и към момента да има разногласия дали са най-удачният вид за бъдещето, факт е, че всеки авто производител вече гледа към електрификация на гама си.

Един подобен обаче е заплашен от банкрут. Става дума за основания в Калифорния стартъп Fisker, който през февруари разгласи всеобщи съкращения, които в този момент са последвани от съществено понижение на цените на елетромобилите им.

От Car and Driver разбираме, че моделът им Ocean се продава с огромно понижение и то за всички версии. Електрическото SUV се предлага в три разновидността - Sport, което е единствено с предно предаване, Ultra и най-хубавия Extreme.

Базовата версия Sport е понижена с цели 14 000 $ и към този момент се продава за 27 723 $. При Ultra понижението е в размер на 18 000 $ и може да бъде закупен за 37 437 $. И доближаваме до върховото изпълнение Extreme, при което намаление е най-голямо.

Нов автомобил Fisker Ocean Extreme сега коства 39 937 $, което е понижение с внушителните 24 000 $ . Едва ли тези огромни понижения са случайност, а с тях компанията се пробва да избегне банкрута, който ги е налегнал като сериозна угроза.
 Xiaomi SU7 - рекордните продажби на електрическия автомобил на корейската компания
Електрическата кола на Xiaomi се продава като топъл самун

Xiaomi SU7 е към този момент в продажба в Китай и поръчките валят

Производството сега е спряно за интервал от шест седмици, с цел да може Fisker да се оправи с финансовите разтърсвания. Освен това компанията бе извадена от фондовата борса в Ню Йорк поради влошеното финансово положение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР